A. De Ro & fils

 

Atelier de réparations et restaurations horlogères

 

Al sinds 1955 worden in het atelier uurwerken, klokken, horloges, antiek mechanische pop en muziekdozen hersteld. De passie voor mechanische uurwerken werd doorgegeven van vader op zoon die beiden een opleiding genoten bij het Institut des Arts et Métiers (IAM) in Brussel en bij het Institut d’enseignement des arts techniques sciences et artisanats (IATA) in Namen. Aan het atelier werden reeds enkele prestigieuze stukken toevertrouwd waaronder uurwerken die deel uitmaken van de zogenoemde verzameling uit het museum François Duesberg in Bergen.
Alle herstellingen en restauraties worden met zorg en met respect voor de authenticiteit uitgevoerd en genieten een garantie van 5 jaar. Voor grotere stukken of voor onderdelen die gevoelig zijn voor transportschade komen wij ter plaatse voor het opmaken van een offerte. Dit doen we volledig gratis voor alle inwoners van Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
De werkplaats is ook vertegenwoordigd op verschillende ambachtelijke beurzen verspreid over het land.

 

éditeur responsable : A. De Ro & Fils SPRL - 27, rue de la Bâchée - 1380 PLANCENOIT - LASNE - 02 633 33 12 - 0477 50 50 76

RCN 79586 -  TVA BE 0422 308 207

crédit photographique : Patrice NISET - développeur Web : Bénédicte LAFONTAINE